HUOLTAMO A. Oksanen

Ehostuksen erikoisliike Turun keskustan laidalla

HUOLTAMO on kuin oma olohuone. Rento, iloinen ja avoin meininki, jossa asiakas on aina pääosassa. On tärkeää että, sinä viihdyt kanssamme rennossa tunnelmassa. 

Nimen takaa löytyy Alisa Oksanen, kokenut turkulainen parturi- kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja.

”Parturi-kampaaja on ollut haave ammatti jo pikku-tytöstä lähtien. Lapsuudenkodin vessan seinät tuli 5-vuotiaana koristeltua äidin huulipunalla.

Alalla olen ollut jo yli 20 vuotta. Kokemusta on kertynyt monenlaisista haasteista.

Työssäni antoisinta on saada asiakas kokemaan WAU -hetki. Jokaisesta ihmisestä kuoriutuu Hollywood tähti omalla oikeanlaisella tyylillä;  meikillä ja kampauksella. Pidän tärkeänä myös, että hiusten malli ja väri toimivat helposti kotona itse laitettaessa. Työn tekeminen lähtee aina asiakkaan toiveista ja tarpeista!

Olen toiminut kampaaja- maskeeraajana Turun Kapungin teatterissa 14 vuotta sekä hius- ja kauneusalan opettajana useassa eri koulussa  (mm. Make-up Center, Turun Ammatti-Instituutti). Kokemusta löytyy myös mainos- ja muotikuvauksista, TV ja leffameikkauksesta. Myös Turun Nuori teatteri ja Kesäteatteri Vartiovuorella ovat rakkaita paikkoja työn merkeissä. Välillä teen peikkoja teatteriin ja toisinaan taas prinsessoja linnanjuhliin.

Tällä hetkellä pääpaikkani on HUOLTAMO, jossa panostan laadukkaisiin, yksilöllisiin parturi-kampaamopalveluihin, upeisiin kestäviin meikkeihin sekä kampauksiin.

Haluan panostaa myös omaan koulutukseeni ammattilaisena. Näin teen pari kertaa vuodessa. Halu oppia uutta on mahdollisuus jakaa sitä eteenpäin.

Nautin haasteista! 

Kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä, olipa kyse sitten pienestä latvojen tasauksesta tai morsiamen suuresta päivästä. Kaikki ihmiset ovat tervetulleita omina persoonina HUOLTAMOlle!

Voin välillä olla keikkahommissa, joten voit soittaa ja jättää viestin tai ottaa yhteyttä tekstarilla.040 7170295.

Voit myös helposti varata itse ajan netistä

Löydät HUOLTAMOn myös Facebookista. Sekä Instagramista

Olen tällä hetkellä töissä säännöllisen epäsäännöllisesti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Varaa aika itsellesi!! Lämpimästi tervetuloa!