HUOLTAMO A. Oksanen on ehostuksen erikoisliike Turun keskustassa.

Nimen takaa löytyy Alisa Oksanen, kokenut turkulainen parturi- kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja.

Alalla olen ollut jo kohta 20 vuotta. Kokemustakin on kertynyt monenlaisista haasteista.

Olen toiminut kampaaja- maskeeraajana Turun Kapungin teatterissa 14 vuotta sekä hius- ja kauneusalan opettajana useassa eri koulussa  (mm. Make-up Center, Turun Ammatti-Instituutti). Kokemusta löytyy myös mainos- ja muotikuvauksista, TV ja leffameikkauksesta. Välillä on tehty peikkoja teatteriin ja toisinaan taas prinsessoja linnanjuhliin.

Tällä hetkellä pääpaikkani on HUOLTAMO, jossa panostamme laadukkaisiin, yksilöllisiin parturi-kampaamopalveluihin, upeisiin kestäviin meikkeihin sekä kampauksiin.

Liikkeessä häärää myös Hanna Laakso, iloinen Kajaanin vahvistus, joka taitaa hiukset ja meikit.

HUOLTAMO on myös peruukkiasiantuntija. Lue lisää PERUUKIT sivulla.

Haluamme panostaa myös omaan koulutukseemme.Näin teemme pari kolme kertaa vuodessa. Halu oppia uutta on mahdollisuus jakaa sitä eteenpäin. Nautimme haasteista.

Meille asiakkaat ovat kaikki yhtä tärkeitä, olipa kyse sitten pienestä latvojen tasauksesta tai morsiamensuuresta päivästä.

Voimme välillä olla teatteri hommissa tai tekemässä televisiomainosta.  Parhaiten meidät tavoittaa numerosta 040/7170295.

Löydät meidät myös Facebookista.

HUOLTAMO on pääsääntöisesti avoinna ti-pe 10-18 sekä la 9-15. Joustamme myös aikatoiveissa, joten epäröi ottaa yhteyttä.

Varaa oma aikasi kiireettömään vuosihuoltoon! Tervetuloa!